Избавен от сектата "Свидетелите на Йехова"

Здравейте! Сега ще ви напиша историята си.

В семейството имахме сериозни проблеми поради което се наложи да го напусна макар и за кратко. Това доведе съпруга ми до отчаяние. Това бе и причината негов колега, който е член на сектата ''свидетели на Йехова'' да го въвлече там. Там му бе промит мозъка като му казват, че ще го направят по-добър и аз ще се върна при него. Ако се моли постоянно на бог Йехова аз ще се върна. И аз се върнах, но не от неговите молитви, а защото не исках да развалям семейството си. Но той реши че неговият бог е чул молитвите му. И от тук започва адът.

Аз и родителите му не бяхме съгласни той да бъде в тази секта защото виждахме, че той потъва. Стана много затворен в себе си, не общуваше с никой. Баща му е с разклатено здраве и това го съсипа тотално. Свидетелите на Йехова му набиваха в главата, че ако близките му не са съгласни с това, той да членува там, той трябва да ги изостави, и че на първо място е бог Йехова. Това го мъчеше много, което доведе и до мисълта за самоубийство. Беше на косъм от смъртта. Той вървеше като зомби, неадекватен.

Тогава реших, че ще направя всичко само и само да го извадя от тинята. Консултирахме се със свещеник и благодарение на информацията в този сайт /www.sekti.start.bg/ за сектата Йехова моят съпруг е жив и сме много щастливи.

Написах това писмо, за да се даде публичност и отчаяните хора да не попадат в мрежите на тази секта, която се възползва от тази слабост. И най вече разбрах, че зарибяват и деца като им убиват бъдещето. Искам да изкажа сърдечни благодарности на редактора на този сайт, защото благодарение на него е спасен един човешки живот. Който се интересува за сектата да прочете „Лъжеучението на свидетелите на Йехова“.

Ако някой желае контакт с мен имейла ми е ceci_d@abv.bg

{START_COUNTER}