СВИДЕТЕЛСТВО НА П-Р АЛЕКСАНДЪР СЛАВОВ

Пастор Александър и Божанка Славови – Бог ги е дарил с двама сина. Славчо Александров Славов – начинаещ Проповедник в църквата. Петко Александров Славов – свири на клавишни инструменти. Ангелина Илиева Славова – съпруга на Славчо. Всички са образовани.

СВИДЕТЕЛСТВО НА П-Р АЛЕКСАНДЪР СЛАВОВ СЛАВОВ ПРИЗОВАН ЛИЧНО ОТ БОГА.
Казвам се Александър Славов Славов, роден на 09.10.1958 година.До 01.01.1993 година имах кривото разбиране за Бога, религиозно разбирах нещата, по светски начин и живот, както мнозина други и аз пиех пуших и върших какви ли не глупости, големи и дълги са светските ми свидетелства.ДОКАТО ЕДИН ДЕН ДОЙДЕ НАД МЕН НАЙ-ГОЛЯМОТО СВИДЕТЕЛСТВО, КОЕТО ПРЕВЪЗХОЖДА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ МОЙ СВЕТСКИ СВИДЕТЕЛСТВА И ТОВА Е ДУХОВНОТО СВИДЕТЕЛСТВО. Повярвах в Господа Исус Христос на 01.01.1993 година. Не вярвах на Господа и не Го обичах, мразих вярващите и не позволявах да ми говорят за Господа, забранявах на жена си да се моли и не се молеше.Майка ми беше вярваща и не я почитах и се подигравах с нея по много жесток начин, тя е стара жена, родена на 15. 03.1928 година и е била във вярата тогава на около 5-6 години.Но дойде денят 01.01.1993 година, в 19.00 часа в къщата си седейки върху стола с запалена цигара в ръка и пред мен масата пълна с ястия и питие, изведнъж получих сила с която сила почнаха да ми текат сълзите, почнах да викам прикривайки се с ръцете двете очи, изправих се без да съборя нито маса нито стол, не знам как се отместих една крачка на дясно от масата и паднах на коленете си И СИЛА МЕ НАТИСКАШЕ ПО ГЪРБА и ме залепи на пода изцяло лявата буза, гърдите и двете ръце разперени на страни и всичко това залепено на пода.   

  

Почнах да се противя на тази сила която ме натискаше върху гърба, но не ми позволяваше да стана, така се противих и със физическа сила и с думи за да стана ,КАЗВАЙКИ, КОЙ СИ ТИ, ПУСНИ МЕ ДА СТАНА , КАКВО ИСКАШ ОТ МЕН , ЗАЩО, и много други думи ,20 минути непрекъснато говорих и се противих за да се освободя, но не можех.Така се противих около 20 минути със сила и постоянно говорене, гледах децата си от дясната ми страна, единият на 8 години а другият на 11години плачат до спукване, но не мога да стана и да ги утеша, казвайки следните думи, КОЙТО И ДА СИ ТИ , ПУСНИ МЕ ЗА ЕДНА ДВЕ МИНУТИ, ДА УТЕША ДЕЦАТА СИ , ПОСЛЕ УДАРИ МЕ ВЪВ ЗЕМЯТА И МИ ВЗЕМИ СЪРЦЕТО И КАКВОТО ИСКАШ ТОВА ПРАВИ С НЕГО.Жена ми и майка ми ме гледаха как се противя и как съм прилепен на земята , но не ми помогнаха , почнаха да се молят.Но силата продължаваше да ме натиска за пода с прелепена лява буза , гърди и с разперени на страни ръце.Умалях, почнах да мисля от умът си да спра да се противя, но всъщност аз мисля че съм спрял да говоря, но устата ми сама почна да говори, неща майка, неща жена, неща деца, неща никой,” ГОСПОДИ НА ТЕБ ЩЕ СЛУЖА” . Преди съм мислил за смърт, но такива думи никога не бях изговорил.След тези думи силата ме освободи и аз седнах на пода, жена ми почна да ме пребърсва, защото през тези 20 минути никой не ме пребърсвал, защото се противих и аз бях изпотен, сълзи, сополи, пот, всичко това влизаше в устата ми.Седейки на пода омалял, изморен, жена ми ме попита:Сашо какво мислиш да правиш? И аз я попитах как какво мисля да правя и тя ми каза:” ти обеща че ще служиш на Бога и аз отговорих ами сега”? И ето братя и сестри от тогава до сега вече служа на нашия Бог със дарбата и свидетелството което е от БОГА.
От 12 години съм във вярата и съм ръководител и пастир на три църкви а 4 та църква сме издигнали служител и сега си работи самостоятелно.
1/ Село Загоре –40 души –помещаваме се в дома на един брат, тясно ни е.
2/ Квартал Кольо Ганчев—25 души—помещаваме се в дома на една сестра много ни е тясно.
3/ Църквата която водя във гр.Стара Загора кв.Лозенец , където и живея е –135 души, по принцип сме 200 души, но поради безработицата мнозина са в чужбина и извън гр. Стара Загора; Мнозина са минали през църквата но за сега това са останали. Помещаваме се в клуба на квартала и си плащаме месечен наем сграда.Сградата не е наша лична собственост но на Общината, всеки момент може да ни кажат освободете сградата за други цели, а и ние нямаме пари за да построим нова сграда.
Всъщност църквата ни се ползва с много добро име в квартала, града и околностите, развива се добре. Имаме влияние и върху другите църкви.
Имаме трима студенти в Богословския Факултет, Висш Евангелски Богословски Институт и една студентка в Тракийския Университет и един студент в Хуманитарния Факултет в гр. Шумен. Студентите и цялата църква се нуждаем от вашата помощ, да ни подкрепите в молитва и пост, също така дрехи, обувки, хранителни стоки и пари с които да построим наша сграда, защото почти са на социална помощ от 40 лв. и не стигат за храна облекло и обувки, за деца и се нуждаем от учебници и помагала да не говорим за компютри и за събиране на пари за да построим сграда и др. а Бог има цел и план със нас. Много се говори за безработицата в България но малко се прави и от това страда нашето малцинство- роми.Истинска трагедия е да гледаш как децата и хората бъркат в кошовете за смет за парче хляб.Бихме искали да имаме социална кухня с която да помагаме и храним бедните, безработните и отхвърляните и лудите гладни хора.Има ги. Много има за споделяне но не желаем да бъдем отегчителни, но най добре ще узнаете и разберете ако се интересувате от нас когато дойдете и ни посетите,знаем че духовният човек малко чете или слуша а много разбира.

Желаещите да помогнат и да споделят благата си със нас, или да ни посетят и контактуват със нас -- препоръчваме Ви лични срещи със църквата и пастира.
Предоставяме Ви нашите богослужения да проповядвате ,също така предоставяме Ви евангелизационно събрание на открито на площада на квартала или околностите.

За контакти:
E-mail: pastor_sasho@yahoo.com
Можете да ни пишете на адрес:
Александър Славов Славов
България
Гр. Стара Загора
Кв. Лозенец
Ул.Мазалат № 1

Знаем, че мнозина няма да могат да ни помогнат но умоляваме Ви, предайте писмото или нуждата ни на други който могат да ни помогнат, с това което могат.
Благодатта на Господ Исус Христос и любовта на Бога, и общението на Святия Дух да бъде със всички вас
/І І Кор;13:14 \.Амин ;
Благодарим Ви. Вашата бащинска грижа за нас, е удоволствие, а пред Бога жертва ухаеща и благоогодна.
Желаещите да помогнат и да споделят благата си със нас, или да ни посетят препоръчваме Ви лични срещи със църквата и пастира.

 

Източник: http://www.chambersz.com/blagodat/

 





{START_COUNTER}