Искам да ви кажа БОГ как ме изцели

     Искам да ви кажа, че БОГ и днес върши чудеса!

    Аз се казвам Мишо и съм на 26 години. Искам да ви кажа БОГ как ме изцели. Знаете ли, че човек нищо не го ползва да има много пари, красиви коли, дори да спечели целия свят, ако сърцето му е далеч от Бога.

     Аз бях един от тези хора, които обикаляха цяла Европа в търсене на земната слава, но не знаех, че цялата слава е на ИСУС! Играл съм много футбол с много известни личности като Димитър Бербатов, Благой Георгиев, Емил Гъргоров, но това не ме ползваше. Когато се разболях, в продължение на 8 месеца аз страдах от високо кръвно, болки в сърцето, силни нерви и бях пред инфарт.Чудех се къде да отида. Не знаех за БОГ! Аз вярвах в лекарствата, мислех си, че едни лекарства могат да ми помогнат. Даже ме пращаха в психиатрията, заради нервите ме приковаваха на един ъгъл, и не исках с никой да говоря, даже виждах разтревожените погледи на моите родители - те се опитваха да ми поднесат целия свят в ръцете, даваха ми любимата храна, но аз не я исках! Исках само ИСУС да ме изцели и когато един ден разбрах за ИСУС, започнах да ходя на църква. Аз не знаех как да се моля, но казах само, Господи ела и вземи болката! В продължение на 8 месеца не можех да заспя нощно време, чувах един глас в ушите ми, който ми говореше, че ако си затворя очите тази вечер, ще умра! Даже една нощ се събудих и се опитах да се обърна в леглото на другата страна, но не можах, защото дяволът беше ме сковал на леглото. Опитах се да викам, но не можех да говоря дори, но аз казах на БОГ - оставям се в Твоите ръце! И когато отидох на църква, трябваше да се помолим за едно момче, което беше направило катастрофа; аз не го познавах, но така силно се молех за него, и когато се молех за него, аз почнах да говоря на неразбираем език. ИСУС ме кръсти със Святия Дух и когато ме кръсти, аз усетих едни иглички в лицето ми, цялото ми тяло се скова, усетих една сила как идва в гърдите ми. ИСУС МЕ ИЗЦЕЛИ!

     Той ме промени, Той ми даде нов живот!

     Но преди ИСУС да ме изцели, в продължение на 4 години не бях в добри отношения с родителите на съпругата ми, не исках да ги гледам, когато се разминавахме даже исках да ги убия! Но това ИСУС не може да го направи! Когато ИСУС дойде в живота ми, Той ми даде Своята огромна любов и аз се помирих с тях! Мина се три дни и ИСУС ме ИЗЦЕЛИ!

    Затова аз ви насърчавам, ако някой е скаран със своя ближен, ИСУС ни казва да се помирим! Ако искате и вие да бъдете изцелени...оправете си отношението с вашите комшии и с вашия брат, с вашата сестра, с вашата майка, ако искате ИСУС да ви изцели!

     Искам да ви кажа: играх много ФУТБОЛ с много добри отбори като Съндерланд и Дарбикаунти, дори и с националния отбор на Америка, но искам да ви кажа коя беше най- голямата ми среща в живота -  това беше на 13 сеп. 2006.г., когато ИСУС ХРИСТОС МЕ ИЗЦЕЛИ!

    БОГ ДА ВИ БЛАГОСЛОВИ!  АМИН!

{START_COUNTER}