Как Исус ме изведе от страната на мрачната сянка

От малка се увличах от гадателство. Бях събрала купища карти, зарове, леех восък, опитвах се да гадая на кафе. Не бях кой-знае колко компетентна, но се развивах доста бързо. Животът ми през това време не беше розов, в дома ми цареше омраза, имахме непрекъснати скандали и разправии за какво ли не.

Веднъж сина ми каза, че според него всичко идвало от картите, но аз бях толкова заслепена, че не му повярвах.

Работих на сергия на пазара около 10 год. Преди три години Бог ме благослови с прекрасен магазин, който се намира на много хубаво място и пасва идеално на работата ми. Бизнесът ми започна да се развива доста добре докато не занесох картите там. От година и половина всичко започна да запада. Стигнах до там да не мога да си плащам сметките.

На 8-ми март тази година една моя случайна позната ми подари Новия Завет. Така започнах да чета Свещената книга, но с това много подразних сатаната, защото ми се появи огромно желание да търся материали за заклинания-мислех си, че така ще оправя нещата в бизнеса ми.

В началото на м. май ми се обади моята наемодателка и ми каза, че към края на месеца ще дойде да вземе 1000 лв, защото спешно и трябвали. Денят преваляше, а аз нямах нито една продажба-не само това, бях платила няколко сметки и имах само някакви стотинки в портмонето си. Не издържах на напрежението седнах на един кашон и се разплаках - буквално с глас. Тогава дойде моята позната, която ми беше подарила Новия Завет. Попита ме, защо плача и аз и обясних. Изведнъж цялото и лице засия, извади два лева подаде ми ги, каза ми да си купя нещо за ядене и с една много блага усмивка ме увери, че всичко ще бъде наред. След 1-2 часа донесе молитва, чрез която направих изповед, че приемам Исус за мой БОГ и СПАСИТЕЛ. Това беше първата ми среща с НЕГО с моя ВСЕМОГЪЩ И ТОЛКОВА МИЛОСТИВ ИСУС ХРИСТОС. Когато тя ми подаде 2-та лева аз знаех, че това е ТОЙ, когато ми четеше молитвата около мен танцуваха сребърни звездички, аз усещах любовта му навсякъде около мен. След няколко дни моята позната дойде отново, тогава нещо ме подтикна да и кажа за нещата с които се занимавам. Тя много се изплаши и ми каза, че непременно трябва да ги унищожа. Аз ги извадих изпод масата, но нещо много силно ме възпираше да и ги дам. Тогава видях ИСУС - МИЛИЯ МИ СПАСИТЕЛ за втори път. Моята позната стоеше пред мен със същото сияещо лице, благата усмивка и просто протегна ръка. Това ми беше предостатъчно и аз и дадох всичко, тя ги взе и излезе.

От този ден нататък стана чудо. АЗ успях с помощта на моя Бог да събера парите. Разплатих се и за мен остана.

СЛАВА НА ОТЦА, СИНА И СВЕТИЯ ДУХ АМИН.

{START_COUNTER}