Свидетелство на Ружа Тодорова

здр приятели,
за тези от вас ,които не ме познавате да ви разкажа малко за себе си.
родена сам в семейство на капиталисти.още по времето на комунизма(1987г)една от последните години.помня как на 3 години се събудих един ден и казах на моята майка-разкажи ми за Бога,какъв е Той ,искам да го видя.това е първия път ,когато Бог докосна живота ми.дотогава никoй не ми беше говорил за Бог или за църква,та аз бях само на три години.но един ден се събудих и тази мисъл за всемогъщия Бог беше обзела съзнанието ми.и така майка ми тогава ме завела в православна църква и тъма ме кръстили във вода.и така от този ден аз все търсех ли търсех-отговори за Него,за цялото това творение,и докато разстях Той винаги ме пазеше-имала сам поредица от случаи в които Бог е запазил живота ми.
и така аз растях и крепнех и един ден когато станах на 13 години се запознах с едно момче на морето в Ахтопол.Тогава то пиеше и пушеше,слушаше метал музика,дори имаше дълга коса.
и така станахме приятели и след 1 седмица трябваше да се прибираме в родните си Градове-Той в София ,аз в Перник.
поддържахме връзка и така не се бяхме виждали 2 или 3 години и един ден аз реших да му звънна да се видим.
и когато го видях нещо беше станало с него.лицето му сияеше .
говореше за нещ като вяра и прочеее.нз какво е това което го прави такъв,но изведнъж поисках да го имам.бях отчаяна -v депресия.и изведнъж той ми каза трябва ти вяра.
не каза нищо повече.
качих се на Трамвая и започнах да размишлявам над думите му.
нещо гореше в мене.нешо беше станало с мен.
и така обадих се и казах-ще ми помогнеш ли-искам да се науча да на вяра.и той каза.да ще ти помогна.
и така минаха години( 2 или 3).
и един ден той се обади беше дошъл до Перник.
а малко преди това.аз виждах из целия град плакати за някакъв концерт-Метаноя.не знаех защо,но усещах че трябва да отида на този концерт.
и така видяхме се с него и отидохме заедно.
и там Бог промени целият ми живот.
видях едни хора ,които бяха съвсем нормални-просто вярваха във всемогъщия Бог и това ги правеше различни.лицата им грееха.
те имаха нещо, което аз нямах.поисках да го имам.
и така от момиче ,което вървеше по своя път без цел и посока-станах Божия дъщеря.и сега с всеки изминал ден Бог променя все повече и повече моя живот.научи ме да се обичам и да виждам света през Неговите очи.Това е толкова прекрасно искаш ли и ти да изпиташ това.иди при Исус,защото само той може да ти Го даде.{START_COUNTER}